vívofit® jr. 3 Disney Princess

89,95 €
In stock
SKU
010-02441-12

vívofit jr. 3 is niet alleen een fitness-tracker voor kinderen.

Het is een interactieve ervaring waarbij de activiteiten van je kind spannende Disney app-avonturen ontgrendelen.

 DOOR ACTIVITEITEN WORDEN AVONTUREN ONTGRENDELD

Met jou als helper kan je kind nieuwe avonturen openen en magische koninkrijken verkennen, samen met Ariel, Belle, Jasmine, Mulan en Rapunzel.

TIK CHALLENGE GAME

Je kids kunnen niet alleen avonturen openen met 60 minuten dagelijks activiteit, maar hoe meer actieve minuten ze registreren, hoe groter de kans wordt dat ze het spannende tikspel kunnen spelen.

VERZAMEL Edelstenen

Door het behalen van hun dagelijkse activiteitendoelen wordt je kind ook beloond met kleurrijke edelstenen. Ze kunnen edelstenen gebruiken om nieuwe delen van de avonturenkaart te onthullen, en zelfs hun eigen koninkrijk.

FITNESSWEETJES

Actief blijven is goed voor elke prinses - en kiddo. Door de Garmin jr.™ app1 worden de kids gestimuleerd om hun spieren actief te houden. Via fitnessweetjes leren ze het een en ander over hoe belangrijk het is om oefeningen te doen.

 

ACTIVITEITEN MET TIJDMETING

Dankzij nieuwe activiteiten met tijdmeting kunnen kids hun stappen en geschatte afstand als ze in het park spelen, tijdens de voetbaltraining en nog veel meer bijhouden. Bekijk opgeslagen activiteiten later in de Garmin jr.™ app.

KLEURENSCHERM

Zelfs op heldere, zonnige dagen kunnen de kids alles op het kleurenscherm zien. En je kunt ze helpen hem aan te passen met watch faces waar ze uit alle 12 Disney-prinsessen kunnen kiezen.

ICE-WIDGET (IN GEVAL VAN NOOD)

Het is altijd verstandig om voorbereid te zijn. Voer de gegevens van je contactpersoon van je kind voor noodgevallen in de ICE-widget in, zodat deze gegevens indien nodig snel toegankelijk zijn.

HOUD ACTIVITEIT IN DE GATEN

Met de Garmin jr. app kunnen ouders gegevens van activiteiten, verantwoordelijkheden, slaap, klusjes en meer bekijken na synchronisatie met compatibele toestellen.

TAKEN EN BELONINGEN

Wijs klusjes en taken toe vanuit de app en ken daar een beloning aan toe in de vorm van virtuele munten. Je kids kunnen deze app-munten inwisselen voor van tevoren afgesproken beloningen.

VRIENDELIJKE HERINNERINGEN

Wanneer je klusjes toewijst en herinneringen instelt, maakt de tracker van je kind hem er met een pictogram op attent wat er moet gebeuren. Deze herinneringen kunnen wekelijks of zelfs dagelijks worden herhaald.

STAPUITDAGINGEN

Kinderen kunnen Toe-to-Toe™ stapuitdagingen synchroniseren met vriendjes in de buurt en meedoen aan wedstrijden met getimede stappen. Als ouders kun je ook medoen via de Toe-to-Toe app en een compatibele Garmin wearable.

SAMEN ACTIEF BLIJVEN

Maak verbinding met vrienden van je kind via de Garmin Connect™ app en maak verbinding met andere gezinnen in de Garmin jr. app. Communiceer met hen en doe mee aan wekelijkse stapuitdagingen voor meerdere gezinnen.

KINDERMODUS

Door in de Garmin jr. app de Kindermodus in te schakelen, kun jij je kind beperkte toegang geven om zijn/haar eigen taken bij te houden en af te strepen en de nieuwste missie in hun app-avontuur te bekijken.

Algemeen

BANDMATERIAAL Siliconen
GROOTTE BEHUIZING, BXLXH Verstelbare bandjes passen om polsen van 130-175 mm (leeftijd 4+). vívofit jr. 3 bandjes zijn compatibel
KLEURENSCHERM  Ja
SCHERMGROOTTE, BXH 14,11 x 14,11 mm
SCHERMRESOLUTIE, BXH 112 x 112 pixels
SCHERMTYPE In zonlicht afleesbaar, transflectief 64-kleuren memory-in-pixel (MIP)
GEWICHT 25 g
GEBRUIKSDUUR BATTERIJ Maximaal 1 jaar (1 x CR2025 door gebruiker te vervangen)
WATERBESTENDIG 5 ATM
INTERN GEHEUGEN 7 activiteiten met tijdmeting, 14 dagen aan activiteitgegevens

Klokfuncties

TIJD/DATUM  Ja
AUTOMATISCHE ZOMERTIJD  ja 
WEKKER  ja 
TIMER  ja 
STOPWATCH  ja 

Gezondheidsbewaking

SLAAP Ja 

Sensors

VERSNELLINGSMETER  Ja

Dagelijkse smart functies

CONNECTIVITEIT Bluetooth®
COMPATIBILITEIT MET SMARTPHONE iPhone®, Android™

 

Activiteiten-trackingfuncties

STAPPENTELLER  Ja 
AFGELEGDE AFSTAND  Ja 

Volgfuncties voor kinderen

SPEELDOEL VAN 60 MINUTEN ja
TAKEN ja 
BELONINGEN (MUNTEN) ja 
TAKENTIMERS (2, 5, 10, 15, 20 EN 30 MINUTEN) ja 
GELUIDSSIGNALEN ja 
PLANNER (HERINNERINGEN VOOR TAKEN) ja 
ONTGRENDEL NIEUWE STAPPENPICTOGRAMMEN ja 
TOE-TO-TOE™ UITDAGINGEN ja 
IN GEVAL VAN NOOD (I.C.E.) ja
Write Your Own Review
You're reviewing:vívofit® jr. 3 Disney Princess


StringS, Blauwstraat 44, 2850 Boom --- BE0790073017 --- © 2020 StringS. All Rights Reserved.