DriveSmart 55 & digital traffic

239,00 €
In stock
SKU
010-02037-13

5.5" auto navigatie met slimme functies en randloos scherm met hoge resolutie

  • Gebruiksvriendelijk, 5.5" auto navigatie bevat gedetailleerde kaartupdates. Zie details over volledige dekking hier
  • Eenvoudige schermmenu's en heldere, duidelijke kaarten tonen 3D-gebouwen en terrein
  • Garmin Digital Traffic is direct klaar voor gebruik, zonder dat een smartphone nodig is
  • Spraakgestuurd bellen met optie om te koppelen met een compatibele smartphone voor handsfree bellen1 en smartphone meldingen2
  • Klaar voor een roadtrip met TripAdvisor® reizigersbeoordelingen en miljoenen Foursquare® nuttige punten
  • Ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit voor kaart- en software-updates zonder computer
 

Voor chauffeurs die graag nieuwe avonturen beleven tijdens het reizen, is het Garmin DriveSmart 55 navigatietoestel de ultieme reisgenoot. Met eenvoudige menu's en eenvoudig te lezen kaarten kunt u met Garmin DriveSmart 55 gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen snel bekijken op een helder, randloos 5.5-inch touchscreen met hoge resolutie. Verkeers- en kaartupdates zijn inbegrepen samen met nuttige bestuurderswaarschuwingen om veiliger rijden te bevorderen.

Haat het verkeer niet. Vermijd het.

Wees slimmer dan files door ze helemaal te vermijden met tijdige waarschuwingen die alternatieve routes suggereren, zodat u niet te maken krijgt met werkzaamheden of ongevallen. Garmin Digital Traffic is direct klaar voor gebruik, dankzij de meegeleverde verkeersinformatiekabel; u hoeft uw navigatietoestel niet met een smartphone te koppelen voor verkeersinformatie. Indien gewenst, is de live verkeersinformatie beschikbaar wanneer u gekoppeld bent met uw telefoon.

Spraakgestuurde navigatie

Zeg "OK, Garmin" en uw navigatietoestel kan luisteren naar uw spraakopdrachten en navigeren naar de gewenste locatie.

Wi-Fi houdt u up-to-date

Met behulp van de ingebouwde Wi-Fi connectiviteit kunt u uw kaarten en software zonder computer eenvoudig up-to-date houden.

Toegang tot real-time functies

Combineer dit slimme navigatietoestel met uw telefoon en download de Garmin Drive app. Dit geeft u toegang tot real-time informatie, waaronder live parkeerinformatie, flitspalen, live verkeersinformatie en weersomstandigheden. Wanneer u verbonden bent, worden tekstberichten en andere meldingen van uw telefoon aan de zijkant van uw navigatiescherm weergegeven.

Waarschuwingen voor de bestuurder: Ken uw omgeving

Om het veiliger rijden te bevorderen en het situatiebewustzijn te vergroten, wordt u als bestuurder gewaarschuwd voor scherpe bochten, snelheidsveranderingen, flitspalen, spoorwegovergangen en meer.

Altijd exact de juiste locatie vinden

De functie Direct Access vereenvoudigt de navigatie naar lastige bestemmingen, zoals luchthavens en winkelcentra. Deze functie helpt u zelfs bij het navigeren over parkeerterreinen om de ingang die zich het dichtst bij uw bestemming bevindt, te vinden.

Gemakkelijker zoeken, sneller vinden

Een zoekveld maakt het gemakkelijk om adressen en miljoenen nuttige punten te vinden. Wanneer u een spelfout maakt, wordt u voorzien van zoekresultaten die vergelijkbaar zijn met wat u hebt ingevoerd.

Werkt met Garmin achteruitrijcamera

Voor een complete navigatieoplossing kan deze navigator worden gekoppeld met de BC 30 draadloze achteruitrijcamera (afzonderlijk verkrijgbaar; professionele installatie aanbevolen). Als de camera is aangesloten, ziet u bij achteruitrijden direct op het scherm van de navigator of zich achter u voertuigen, voetgangers of andere obstakels bevinden.

Works with Garmin Backup Camera
 
More Information
Maat 42
Write Your Own Review
You're reviewing:DriveSmart 55 & digital traffic


StringS, Blauwstraat 44, 2850 Boom --- BE0790073017 --- © 2020 StringS. All Rights Reserved.