Welkom bij StringS.

Klanten Service

  • Levering

Levering is alleen mogelijk indien het leveringsadres in België of Nederland gelegen is.

Het betalingsbewijs en de producten worden opgestuurd naar het verzendingsadres dat u opgeeft bij het bestellen (thuisadres of ander adres).
Het betalingsbewijs kan ook appart verstuurd worden naar het facturatieadres, wanneer dit anders is dan het opgegeven leveringsadres.

De op de website aangegeven levertijden gelden slechts als indicatie en niet als bindende termijn. StringS stelt alles in het werk om de aangegeven levertijd te respecteren. Werden de bestelde goederen niet binnen de 30 dagen geleverd, dan kan de overeenkomst als ontbonden worden beschouwd. In dat geval zal StringS de eventueel ontvangen betaling binnen de 10 dagen terugbetalen. Voorbestellingen voor producten die besteld zijn langer dan 30 dagen voor hun verschijningsdatum vormen hier een uitzondering op.

De verzendingstermijn komt overeen met de tijd die we nodig hebben om uw bestelling klaar te maken en aan de transportfirma te leveren.
Bovenop deze termijn dient de leveringstermijn gerekend te worden, die gewoonlijk maximaal 3 werkdagen bedraagt.

Voor bestellingen geplaatst op een feestdag of week-end wordt de voorziene termijn met een dag verlengd.

Indien mogelijk zal uw pakje in de brievenbus gedeponeerd worden. Grotere of zwaardere pakketten worden tot driemaal toe bij u aan de deur aangeboden. Indien er niemand thuis is, zal een kennisgeving in uw brievenbus gedeponeerd worden met daarop de nodige instructies om uw pakket geleverd te krijgen. Er zal eventueel bij uw buren geleverd worden. In dat geval zal u hiervan eveneens een kennisgeving in uw brievenbus terugvinden

Bestellingen in de webwinkel boven de 50,00 Euro worden gratis geleverd.
 

  • Garantie

Alle toestellen worden verkocht met de officiele fabrieksgarantie.
U kan steeds bij ons terecht met al uw vragen ivm garantie op Garmin toestellen zelfs als deze niet bij ons werden aangekocht.

  • Leveringstermijnen

De leveringstermijnen worden opgegeven ter informatie, maar zijn echter niet bindend. Vertragingen bij levering kunnen in geen geval onze aansprakelijkheid inhouden of aanleiding geven tot betaling van een vergoeding of tot van de overeontbinding enkomst. Bovendien kunnen leveringen ook in verschillende delen uitgevoerd worden.

  • Betalen

    U kan in de winkel betalen met cash, Bancontact, Visa, Mastercard en voor bepaalde zaken met Eco Cheques of EcoPass cheques
    Op de website kunt u betalen via uw eigen vertrouwde bank of via Paypal.

bancontact Visa  mastercard  eco